Головна » НОВИНКА

Набір для випалювання RT-2040

Особливості

Робоча частина приладу виконана з інструментальної сталі;
Корпус приладу з ударостійкого пластику;
Сім видів насадок з латуні;
Фарби шести кольорів і щіточка в комплекті;

Набір для випалювання RT-2040 — це захоплюючий вид дозвілля, цікаве хобі, а також оригінальна методика декору виробів зі шкіри та дерева. Навчившись техніці випалювання по дереву, ви відкриваєте нові можливості для розвитку естетичного смаку. Захоплення випалюванням також допоможе розкрити творчий потенціал вашої дитини, розвивати об'ємне мислення, окомір і дрібну моторику рук.

Электровыжигатель — це нагрівальний елемент, який поміщений в корпус зі зручною ручкою, що забезпечує години комфортної роботи. Випалювач RT-2040 фактично є менш потужною версією контактного паяльника. У комплекті з электровыжигателем йде сім змінних насадок, які знадобляться для різного роду завдань: пряма, коса, конічна, тонка і три види фігурних.
Працювати з элетровыжигателем вкрай просто. Для того, щоб прилад був повністю готовий до роботи, його необхідно підключити до електромережі і почекати від 3 до 5 хвилин до повного нагріву. Перед цим, бажано підготувати робоче місце і нанести контур або ескіз на оброблювану поверхню з шкіри або дерева (бажано використовувати каштан, вільха, тополя або липу). Потім можете приступати безпосередньо до випалювання, впритул підносячи нагріте жало приладу до поверхні.
Надалі, експериментуючи розмірами, глибиною і густотою випалюваних точок і ліній можна буде домагатися гарних художніх ефектів об'ємності зображення, гри світла і тіні. До зображень, які вийдуть можна додати кольору. У наборі поставляються фарби шести кольорів і кисть. Завжди пам'ятайте про техніку безпеки і не залишайте дітей без нагляду при роботі з электровыжигателем!
Подробнее

Пускозарядний пристрій INTERTOOL АТ-3011!

Шановні покупці!
Представляємо вашій увазі нове пускозарядний пристрій INTERTOOL АТ-3011!
В зв'язку з численними побажаннями клієнтів ми оновили технічні характеристики автомобільного пускозарядного пристрою INTERTOOL АТ-3011, зробивши його ще більш зручним, більш надійним і ефективним.
Крім того, тепер це ПЗУ поставляється в зручному м'якому матер'яному чохлі, який має менші габарити, а його яскравий колір не дозволить втратити його з поля зору серед інших інструментів. Але все ж повна комплектація і ціна залишилися колишніми.
Наведемо порівняльну таблицю щодо основних старим і новим характеристикам:

Характеристика Стара модель Нова модель   Одиниці виміру
Ємність акумулятора  12000  16800  мА*ч
Пусковий струм 400 300 A
Піковий струм 400 600 A
Габаритні розміри 155 х 78 х 29 165 х 79 х 40 мм
Вага(в упаковці, батарея)  1300, 420 915,350 г
Електричні виходи 5В/2А; 12В/2А; 16В/3,5 А 19В/3,5 А 5В/2А; 12В/2А; 16В/3,5 А 19В/3,5 А  





Подробнее

Новинка! Мотопила INTERTOOL DT-2210!

Новинка! Мотопила INTERTOOL DT-2210!


Ставлячись до побутового класу інструменту ця ланцюгова пила має більшу потужність та витривалість, що повністю покриє будь-які домашні потреби, будь це догляд за садом або городом, або заготівля дров.
Комфорт і безпека роботи цим інструментом забезпечать інерційне гальмо ланцюга, захист руки з високоміцного пластику, покрита пористої виброгасящие гумою рукоять держателя і магнієвий корпус з високим рівнем тепловіддачі.
Вигідною покупкою цю мотопили також робить її комплектація:
Мотопила ланцюгова INTERTOOL DT-2210
Дві шини (450мм)
Два ланцюги
Набір інструменту для складання і обслуговування мотопили
Лійка
Подробнее

Презентація ножиць по металу:

Асортимент поповнили чотири артикули: NT - 0501 (правий рез), NT - 0502 (лівий рез), NT - 0503 (прямий рез), NT - 0504 (подовжена модель з прямим резом).

Призначені ці інструменти для розрізання холоднокатаної сталі, листової нержавіючої сталі, кольорових металів, у тому числі алюмінію і міді, шкіри, пластика і інших матеріалів. Міцна кована конструкція виготовлена з хром-молибденовой стали. Мала вага у поєднанні з продуманою конструкцією ножиць дозволяє зробити їх високонадійним інструментом.

Презентація ножиць по металу:


Подробнее
1 2 »